Κωτσόπουλος: Τέλος η σεζόν για τον επιθετικό του Ατρόμητου

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Κώστας Κωτσόπουλος υποβλήθηκε τη Δευτέρα (15/11) σε επέμβαση ρήξης πρόσθιου χιαστού. Γυρίζει σε έξι με επτά μήνες ο 24χρονος άσος.

Κωτσόπουλος: Τέλος η σεζόν για τον επιθετικό του Ατρόμητου

Τέλος η σεζόν για τον Κώστα Κωτσόπουλο στον Ατρόμητο. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκε σε επέμβαση ρήξης πρόσθιου χιαστού και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος αναμένεται να γυρίσει σε έξι με επτά μήνες.

«Σε επιτυχημένη επέμβαση ρήξης πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο ο Κώστας Κωτσόπουλος από τους γιατρούς της ομάδας μας, Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Η επάνοδος του επιθετικού της ομάδας μας στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι έως επτά μήνες.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου, αλλά και οι συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή του εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον 24χρονο άσο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα νέων του συλλόγου το Σάββατο (13/11). Έκανε άμεσα εξετάσεις που έδειξαν τη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου σήμερα Δευτέρα (15/11) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Κωτσόπουλος ένα παιδί που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας του Περιστερίου για την προσφορά του και το πάθος του, πριν από έναν χρόνο περίπου είχε ανανεώσει τη συνεργασία του μέχρι και το 2023.