ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντε Γκουζμάν

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ξεκίνησε με τον Ντε Γκουζμάν να προπονείται κανονικά.

ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντε Γκουζμάν

Ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (15/11). Οι Κρητικοί του Νίκου Νιόπλια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το ερχόμενο Σάββατο (20/11).

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Επασί, Σελίμοβιτς, Διαμαντής και Γρίβας, οι οποίοι αναμένεται μετά την Τετάρτη να είναι στη βάση τους και να τεθούν κι αυτοί με τη σειρά τους στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου.

«Με τον Jonathan De Guzman να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το πρωί της Δευτέρας (15/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (20/11) με τον ΝΠΣ Βόλο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, κατοχής, τελικό παιχνίδι αλλά και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

O Fjorin Durmishaj έκανε θεραπεία, όπως και οι Juan Neira, Abdul Weiss και Κώστας Γιαννούλης.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (16/11), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Δευτέρας (15/11).