Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Ρέντη και αγωνία

Το τριήμερο ρεπό τελειώνει και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στον Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την αγωνία του για τους τραυματίες.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Ρέντη και αγωνία

Από την Πέμπτη το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν πάρει άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτή τη διακοπή αυτό που είχε σημασία ήταν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους οι Πειραιώτες, αφού τους περιμένει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτό το τριήμερο δεν το απόλαυσαν ολόκληρο μόνο οι τραυματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις δύο πήγαν στο προπονητήριο. Την Κυριακή, όμως, τα πράγματα ήταν ήσυχα στον Ρέντη, αφού κανείς δεν πήγε για προπόνηση.

Τη Δευτέρα, όμως, άπαντες επιστρέφουν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά και θα ξεκινήσουν τη δουλειά για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς κυρίως ενόψει του αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους", διότι για τη Φενέρμπαχτσε υπάρχει χρόνος. Θυμίζουμε ότι τραυματίες είναι οι Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου, Μαντί Καμαρά, Κούντε και Καρμπόβνικ. Υπάρχει αισιοδοξία για σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν μέσα από τις προπονήσεις. Και επί της ουσίας από την Τρίτη θα έχουμε τα πρώτα δείγματα.