Φέρνει την «καψούρα» του Μαρτίνς

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό, του ποδοσφαιριστή που ήθελε πολύ από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός.

Φέρνει την «καψούρα» του Μαρτίνς

Το 4-0 από τη Γκενκ είχε ως αποτέλεσμα να τρέξουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βέλγους πάτησαν το γκάζι προκειμένου να κλείσουν τις εκκρεμότητες που έχουν ανοιχτές.

Μία από αυτή είναι ο Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος χαφ για τον οποίο παλεύουν εδώ και αρκετό καιρό. Θυμίζουμε πως η Φλαμένγκο είχε απορρίψει πρόταση των «ερυθρόλευκων» και εκείνο που περίμενε ήταν να επανέλθει η ομάδα του Πειραιά προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Για τον 26χρονο χαφ στη Βραζιλία επιμένουν ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ίδιος από την αρχή ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχαν δώσει τα χέρια οι δύο ομάδες.

Τώρα φαίνεται πως η «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ κοντά να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Γουίλιαν είναι ο παίκτης που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός για τα χαφ του. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα μεταγραφικά θέματα των Πειραιωτών με τον 26χρονο να πλησιάζει στον Πειραιά.