Το «καυτό» ξεκίνημα του Τικίνιο και η επίσκεψη του Ντέκο

Ο Τικίνιο έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, τι δείχνει το παρελθόν και τι περιμένει ο Μαρτίνς από τον Βραζιλιάνο που συναντήθηκε με τον ατζέντη του, τον Ντέκο.

Το «καυτό» ξεκίνημα του Τικίνιο και η επίσκεψη του Ντέκο

Ο Τικίνιο έχει δώσει άλλη δυναμική στην επίθεση του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη έχει βάλει δύσκολα και στον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ξέρει ότι φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος με τον Βραζιλιάνο στράικερ να μην αστειεύεται και να έχει πετύχει ήδη σημαντικά γκολ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή και να μοιράζει το χρόνο μεταξύ των δύο επιθετικών. Θέλει να τους έχει και τους δύο ικανοποιημένους, αλλά το σημαντικότερο είναι πως θέλει να τους ζεστούς και να παίρνει τα γκολ τους.

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του Τικίνιο γίνεται αναφορά στην Πορτογαλία. Αναφέρονται στον πρώην επιθετικό της Πόρτο επισημαίνοντας πως έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και έχει συμβάλλει σημαντικά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2019-2020 που είχε σκοράρει 21 φορές με τη φανέλα των "Δράκων" το αντίστοιχο διάστημα είχε σκοράρει τέσσερις φορές.

Η καλύτερη του περίοδος εκείνη τη χρονιά ήταν από τον Γενάρη και μετά. Ειδικά τον πρώτο χρόνο του έτους ο Τικίνιο ήταν εντυπωσιακός σκοράροντας σε σχεδόν κάθε παιχνίδι. Ο Μαρτίνς τον ξέρει πολύ καλά και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος.

Γι' αυτό και προσπαθεί να τον "παντρέψει" στην ενδεκάδα με τον Ελ Αραμπί και κυρίως να μοιράζει το χρόνο μεταξύ των δύο επιθετικών του. Επίσης σε όσα ματς έχει σκοράρει ο Τικίνιο ο Ολυμπιακός έχει νικήσει. Στο πρωτάθλημα έχει βρει δίχτυα δύο φορές με τον Απόλλωνα Σμύρνης και από μία Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, ενώ στην Ευρώπη έχει σκοράρει στην Πόλη κατά της Φενέρμπαχτσε.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό βρέθηκε στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του ο Ντέκο. Ο 30χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τον ατζέντη μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που επίσης έχει τα δικαιώματα του. Ο Τικίνιο και σε αυτή τη συνάντηση εξέφρασε στον Ντέκο την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.