Τι γίνεται με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό-Ποιοι θα παίξουν με την ΑΕΚ

Η μεγάλη αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Τι γίνεται με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό-Ποιοι θα παίξουν με την ΑΕΚ

Τριήμερο ρεπό έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό, ωστόσο δεν ισχύει για όλους, διότι υπάρχουν και τραυματίες που είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στον Ρέντη για να ακολουθούν τη θεραπεία τους.

Αυτή τη στιγμή όλο το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό εστιάζεται στους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην έχασε πολλούς παίκτες με τις εθνικές ομάδες, αλλά και αυτοί που έμειναν πίσω δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις, αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Το θέμα είναι τι γίνεται ενόψει ΑΕΚ, διότι πρόκειται για παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Γκάρι Ροντρίγκες και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ εξασφάλισαν ειδική άδεια από τον Πορτογάλο και δεν έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις. Και οι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στον Ρέντη υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν την ΑΕΚ.

Στο προπονητήριο βρέθηκε ο Χένρι Ονιεκούρου, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Πιέρ Κούντε, ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Κώστας Φορτούνης. Για τους δύο τελευταίους δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Για τους υπόλοιπους υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά η κρίσιμη ημέρα θα είναι η Τρίτη. Θα υπάρχει μία εικόνα και τη Δευτέρα, αλλά την Τρίτη θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς και εκεί θα φανούν τα πάντα.