Ο ασταμάτητος Αγκιμπού με Ολυμπιακό και Γουινέα

Δεν παίρνει ανάσα ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε για 85 λεπτά με την εθνική ομάδα της Γουινέας. Το τρομερό σερί του 20χρονου άσου του Ολυμπιακού.

Ο ασταμάτητος Αγκιμπού με Ολυμπιακό και Γουινέα

Ο Αγκιμπού Καμαρά αν και προοριζόταν για τον Ολυμπιακό Β' τελικά όχι απλά βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι και βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός Αφρικανός άσος έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει για τα καλά και την πόρτα της εθνικής του ομάδας.

Μπορεί ο Μαντί Καμαρά να έμεινε στην Ελλάδα λόγω του προβλήματος στον ώμο του, αλλά ο Αγκιμπού ταξίδεψε κανονικά στην πατρίδα του για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Ο άσος του Ολυμπιακού έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της Γουινέας με τη Γουινέα Μπισάου και μάλιστα έμεινε στο γήπεδο μέχρι το 85ο λεπτό. Ο Αγκιμπού δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Γουινέα Μπισάου, αλλά το θέμα είναι πως εκείνος παίζει χωρίς ανάσα.

Ο Αγκιμπού με εξαίρεση την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο έχει παίξει βασικός σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League και παράλληλα ήταν βασικός και σε όλα τα ματς της φάσης των ομίλων. Από τα 13 συνολικά παιχνίδια έχει γίνει αλλαγή μόνο στα πέντε και αυτό μετά το 77'. Και προσθέστε επίσης και τρεις συμμετοχές τον Οκτώβριο με την εθνική ομάδα, αλλά και το ταξίδι του Σεπτέμβρη όταν κι έγινε το πραξικόπημα στη Γουινέα. Το σερί του Αγκιμπού είναι απίστευτο και πρόκειται για ένα παιδί 20 ετών που πέρσι είχε μόλις μία συμμετοχή.