ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκανσον κόντρα στον Πανσερραϊκό

Όπως στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Β' έτσι και στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β'.

ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκανσον κόντρα στον Πανσερραϊκό

Το παρών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό θα δώσει ο Ίνγκι Ίνγκασον καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Ο Ισλανδός αμυντικός είχε αγωνιστεί και στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό Β'.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του δίνει ο ΠΑΟΚ Β το Σάββατο (13.11 στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού. Εκεί προπονήθηκε την Παρασκευή (12.11)
η ομάδα, άλλωστε, λίγο πριν το τεχνικό επιτελείο καταλήξει στην αποστολή για τον
επικείμενο αγώνα.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε συναρμογή και ταχύτητες αντίδρασης, όπως φυσικά και στις στατικές φάσεις. Και σ’ αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ίνγκασον, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες, απουσιάζουν οι Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, όπως και οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, που δυνητικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το επικείμενο παιχνίδι είναι οι: Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ίνγκασον , Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης».