Ολυμπιακός: Το τριήμερο ρεπό του Μαρτίνς

Ευκαιρία να πάρουν ανάσες θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει τριήμερο ρεπό.

Ολυμπιακός: Το τριήμερο ρεπό του Μαρτίνς

Αυτή τη φορά στον Ρέντη έμειναν περισσότεροι ποδοσφαιριστές σε σχέση με προηγούμενες εβδομάδες εθνικών ομάδων. Λόγω προβλημάτων τραυματισμών υπάρχουν παίκτες στον Ρέντη, αλλά και πάλι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Βέβαια για τον Πορτογάλο κόουτς εκείνο που έχει σημασία αυτή την περίοδο είναι οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν. Γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα σε αυτές τις προπονήσεις, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει να φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο 51χρονος κόουτς ξέρει ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και μπροστά τους έχουν ένα νέο μεγάλο σερί απαιτητικών αγώνων. Γι' αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τριήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και βρίσκονται στον Ρέντη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες και να είναι αρκετά προσεκτικοί. Όσοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όμως, θα βρεθούν και την Παρασκευή (12/11) στον Ρέντη να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.