Επανόδος στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά από τριήμερο ρεπό

Έπειτα από τρεις ημέρες ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ξεκινώντας τη δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων (21/11)

Επανόδος στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά από τριήμερο ρεπό

Μετά από μια ανάπαυλα τριών ημερών, από την ρουτίνα των προπονήσεων, στον ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη δουλειά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και οι Αλεξάντρου Μίτριτσα, Σίντκλεϊ και Ντόουγκλας Αουγκούστο που έκαναν δικό τους πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από τους τρεις τελευταίους εκείνος που φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον πρώτο για τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή είναι ο Σίντκλεϊ.

Αν ο Βραζιλιάνος τα καταφέρει τότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία τον ταλαιπωρημένο (αλλά και ποδοσφαιρικά υπέργηρο) Βιεϊρίνια.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.11) είχε να κάνει κυρίως με την κυκλοφορία της μπάλας.

Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησε δουλειά στο passing game και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Την Παρασκευή (12.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30..