ΠΑΕ Βόλος: «Η ανακοίνωση βγήκε από τον Super 3 ή τη Θύρα 7;»

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βόλος το απόγευμα της Πέμπτης (11/11). Απαντάει στην ΠΑΕ Άρης με ειρωνικό τρόπο, κάνοντας αναφορά στον Super 3 και τη Θύρα 7.

ΠΑΕ Βόλος: «Η ανακοίνωση βγήκε από τον Super 3 ή τη Θύρα 7;»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (11/11) νέα ανακοίνωση, απάντηση αυτή τη φορά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

ΠΑΕ Βόλος: «Θα δώσουμε τη μάχη μας με όπλα την αλήθεια και το δίκαιο»

«Μετά την πάροδο 5 !!! ημερών και εν όψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης, η ΠΑΕ Άρης… θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση.
Αναρωτιόμαστε όμως: Η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε από τον super 3 ή τη Θύρα 7;», αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος.

ΠΑΕ Άρης: «Οι φίλαθλοί μας αγόρασαν κανονικά εισιτήρια, δεν έχουν δώσει δικαιώματα»

Η ΠΑΕ Βόλος θυμίζουμε πως το πρωί είχε βγάλει ανακοίνωση για το θέμα του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, αναφέροντας:

«Η ομάδα μας η πλέον φιλόξενη και με τους πιο φιλήσυχους και αγνούς φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με εξοντωτικές ποινές, που μπορεί να φθάσουν στην υποχρέωση να δώσει τέσσερις αγώνες στο γήπεδό της κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο έως και 250.000 ευρώ, εξ αιτίας των απαράδεκτων και θλιβερών επεισοδίων που οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης προκάλεσαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Η εύλογη πικρία μας, για την κατάφωρα άδικη σε βάρος μας δίωξη, επιτείνεται και εξελίσσεται σε οργή και αγανάκτηση εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο μέγας υπαίτιος, αποκλειστικός υπεύθυνος, για τα επεισόδια αυτά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκης, παραμένει ακόμα και σήμερα στην θέση του, αρνούμενος να επιδείξει στοιχειώδη ευθιξία και να παραιτηθεί.

Θύρα 7: «Στον Βόλο θα είμαστε χιλιάδες»

Και υπογραμμίζουμε με έμφαση ότι ο αξιωματικός αυτός, που χρόνια τώρα παραμένει στην ηγεσία της τοπικής μας Αστυνομίας, όχι μόνο επέδειξε μια προκλητικά και εξοργιστική αδράνεια στην άσκηση των καθηκόντων του, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τα επεισόδια, αλλά και μετά από αυτά αντί να επιδιώξει μια έμπρακτη συγγνώμη προσπάθησε με την έκθεση που συνέταξε να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες τους, να βγει ο ίδιος κατά το κοινώς λεγόμενο «λάδι», αδιαφορώντας αν έτσι προκαλεί επιπλέον ζημίες στην πόλη και την ομάδα που την εκπροσωπεί στη μεγάλη κατηγορία.

Super 3 για Μπέο: «Πήρατε τα λεφτά του κόσμου και κλειδώσατε τις πόρτες…»

Εμείς βέβαια θα δώσουμε τη μάχη μας με όπλα την αλήθεια και το δίκαιο, αλλά η συμπεριφορά του Αλεξάκη αποτελεί ένα στίγμα και μια ντροπή που θα τον ακολουθεί για όσο καιρό ακόμα επιμένει να παραμένει σε μια θέση που απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετεί με επάρκεια».