ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Τσούμπερ, ξεκίνησε αποθεραπεία ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε από την Ελβετία και βρέθηκε στα Σπάτα, για να ξεκινήσει αποθεραπεία, ώστε να είναι παρών στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί τη διακοπή των Εθνικών (21/11). Επάνοδος στις προπονήσεις και των υπολοίπων παικτών πλην των διεθνών, μετά το τριήμερο ρεπό.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Τσούμπερ, ξεκίνησε αποθεραπεία ενόψει Ολυμπιακού!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Στίβεν Τσούμπερ, αφού «κόπηκε» από την εθνική Ελβετίας, λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό (και δεν θα την ενισχύσει στις αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ιταλία και Βουλγαρία).

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, μετά την άφιξη του στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, κατευθύνθηκε στο, γειτονικό, προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου άρχισε τη αποθεραπεία του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό (21/11) για την 10η αγωνιστική της Super League.

Σε πρώτη φάση αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εξάλλου το «κιτρινόμαυρο» προπονητήριο απέκτησε εκ νέου ...ζωή αφού μετά το τριήμερο (από την περασμένη Κυριακή (08/11) ρεπό που παραχώρησε ο Αργύρης Γιαννίκης, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Εξαιρούνται, ασφαλώς οι λοιποί διεθνείς.

Κάτι που δεν θα δώσει τη δυνατότητα στον 41χρονο Έλληνα τεχνικό να δουλέψει τις επόμενες μέρες απρόσκοπτα.