Ολυμπιακός: Αγώνα δρόμου για ΑΕΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Αγώνα δρόμου για ΑΕΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό. Μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο ήταν ο λόγος που αποχώρησε από το παιχνίδι με την ομάδα της Νεάπολης. Ο 31χρονος εξτρέμ και στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό έδειξε πόσο σημαντικός είναι για τους Πειραιώτες.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αλλάζει όλη την εικόνα της ομάδας και την κάνει πολύ πιο επιθετική και γρήγορη. Στον Ρέντη υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του παίκτη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στις 21 Νοεμβρίου.

Το ευχάριστο είναι πως ο ποδοσφαιριστής έμεινε στην Ελλάδα και δεν έφυγε για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα. Γλίτωσε την ταλαιπωρία του ταξιδιού στο Πράσινο Ακρωτήρι και πλέον συνεχίζει την αποθεραπεία του στον Ρέντη.

Κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι πολύ μεγάλη η θέληση του Γκάρι να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα ματς πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα.