Αλήθεια, κύριε Μπέο, έχετε πάει μια βόλτα σε αγώνα υποδομής;

Δεν είδαμε κάτι νέο την Κυριακή το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ούτε γίναμε σοφότεροι.

Αλήθεια, κύριε Μπέο, έχετε πάει μια βόλτα σε αγώνα υποδομής;

Σε ένα γήπεδο όπου το 2017 στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς λόγω των σφοδρών συγκρούσεων των χούλιγκαν των δύο ομάδων, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος τότε είχε κάνει λόγο για «γιορτή του ποδοσφαίρου και τον καλύτερο τελικό των τελευταίων δέκα ετών»!

Ναι, ο δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος φυσικά του ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, που την Κυριακή το απόγευμα εισέβαλαν στα επίσημα για να τον βρουν οι οπαδοί του Άρη, γιατί δεν τους έδωσε εισιτήρια και δεν τους επέτρεψε να μπουν στο Πανθεσσαλικό, είχε υποστηρίξει τότε και μετά από όσα θλιβερά είχαν συμβεί σε εκείνο τον τελικό: «Έκτροπα δεν υπήρχαν. Μόνο κάποιες συμπλοκές μεμονωμένων ανθρώπων έγιναν και αυτές λόγω λάθος σχεδιασμού της αστυνομίας».

Βόλος – Άρης: Μπέος: «Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα»

Την Κυριακή, λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τα επεισόδια, τα δακρυγόνα και το ξύλο στην εξέδρα, φυσικά και δεν έκανε λόγο για γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά είπε πως θέλει στο γήπεδο οικογενειάρχες και παιδιά.

Αλήθεια, κύριε Μπέο, έχετε πάει μια βόλτα σε αγώνα υποδομής;

Super 3 για Μπέο: «Πήρατε τα λεφτά του κόσμου και κλειδώσατε τις πόρτες…»

Όχι φυσικά μιας μεγάλης ομάδας. Μιλάμε για φιλικά που διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα μεταξύ παιδιών 6, 7 και 8 ετών! Εκεί να δείτε πώς… φτιάχνονται οι αυριανοί φίλαθλοι και τι ποδόσφαιρο τους μαθαίνουμε.

Όχι οι προπονητές, αλλά εμείς οι γονείς. Ας ξεκινήσουμε από εκεί πρώτα και από τους παράγοντες φυσικά που δυναμιτίζουν το κλίμα με δηλώσεις, ανακοινώσεις και μετά να μιλήσουμε σχετικά με ποιους αλήθεια θέλουμε στο γήπεδο.