Απόλλων Σμύρνης: Κάκωση στον αστράγαλο ο Ντομίνγκες

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υπεβλήθη ο Ντομίνγκες έδειξε πως έχει σοβαρότερο πρόβλημα στον αστράγαλο και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναιτωλικό.

Απόλλων Σμύρνης: Κάκωση στον αστράγαλο ο Ντομίνγκες

Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί αμέσως μετά τη διακοπή τέθηκε ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ. Επίσης εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Μπαξεβανίδης που είναι τιμωρημένος.

Στο μεταξύ αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, κάνουν οι Σλίβκα και Λισγάρας για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ενώ ετοιμοπόλεμος φαίνεται πως θα είναι ο Ράιλι που προπονείται και πάλι σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο απρόοπτο υπήρξε με τον Τσιλούλη, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Την Τετάρτη (9/11) θα κάνει εξετάσεις και θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς.