Βόλος – Άρης: Ασλανίδης: «Είχα εισιτήριο αλλά πήδηξα τα κάγκελα για να δω τον αγώνα»

Φοβερή δήλωση για το ματς του Βόλου με τον Άρη από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Κυριάκο Ασλανίδη, ο οποίος παίζει στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από τον Άρη. «Είχα εισιτήριο αλλά πήδηξα τα κάγκελα για να δω τον αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βόλος – Άρης: Ασλανίδης: «Είχα εισιτήριο αλλά πήδηξα τα κάγκελα για να δω τον αγώνα»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Ασλανίδης, ο οποίος έζησε από κοντά την Κυριακή τα όσα έγιναν στον Βόλο. Ο παίκτης που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Άρη θέλησε να δει τον αγώνα και ισχυρίστηκε πως ενώ είχε εισιτήριο δεν του επιτράπηκε η είσοδος και αναγκάστηκε να πηδήξει τα κάγκελα!

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, η αστυνομία ήταν πιο αυστηρή από όσο έπρεπε. Αν υπήρχε κόσμος από την αρχή στο πέταλο δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα. Εμένα δεν με άφησαν να μπω να δω την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Τους έλεγα ότι είμαι ποδοσφαιριστής, ότι έχω εισιτήριο, αλλά τίποτα. Τελικά πήδηξα τα κάγκελα και μπήκα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το αν μίλησε με τους ανθρώπους του Άρη: «Τους είπα τα συγχαρητήριά μου, μίλησα με τα παιδιά, τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους, ήταν ωραίο κλίμα. Ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό διπλό, ήταν σημαντικό για την ομάδα και υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα. Ήταν μία μεγάλη νίκη με αυτά που έγιναν, όλοι είχαν το πείσμα να κερδίσουν και αυτό φάνηκε».

Για την ομάδα: «Εγώ τα παιδιά τα γνώρισα στα φιλικά, αλλά τα φιλικά δεν έχουν σχέση με τα επίσημα. Ο Άρης έχει μία καλή εικόνα, αλλά πρέπει καμιά φορά τα πράγματα να πάνε όπως τα θέλουμε και εμείς. Ο Άρης μπορεί να φτάσει ψηλά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και αυτό θα φανεί και στην πορεία».