Τι έγραψε ο Καραντώνης για τη σύρραξη των ποδοσφαιριστών στο Βόλος-Άρης

Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών κινδυνεύουν ποδοσφαιριστές του Βόλου και του Άρη για τη συμπεριφορά τους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Τι έγραψε ο Καραντώνης για τη σύρραξη των ποδοσφαιριστών στο Βόλος-Άρης

Τα πάντα περιλάμβανε το παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη. Η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου μία ώρα λόγω της εισβολής οπαδών στην κεντρική κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ένταση δημιουργήθηκε και εκτός γηπέδου με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και ο διαιτητής Καραντώνης να αναγκάζεται να διακόψει το ματς. Μάλιστα πριν οδηγηθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια υπήρξε σύρραξη μεταξύ τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με την επανέναρξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Καραντώνης να συμβουλευτεί το VAR και να κάνει δείξει κόκκινες κάρτες σε παίκτες του Βόλου και του Άρη. Ο ρέφερι από την Ημαθία έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Μπερόγλιο του Άρη και οι Μπαριέντος, Γκρίλο του Βόλου γρονθοκόπησαν αντίπαλο. Αυτό σημαίνει βάναυση συμπεριφορά και τιμωρείται με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Αναλυτικά η παράγραφος γ του άρθρου 10 βάσει του οποίου θα τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές αναφέρει τα εξής:

«Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή [14] βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».