ΟΦΗ: Χειρουργείο για Ντουρμισάι

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φιορίν Ντουρμισάι λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς θα υποβληθεί σήμερα (8/11) σε επέμβαση.

ΟΦΗ: Χειρουργείο για Ντουρμισάι

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα υποβληθεί σήμερα (8/11) σε επέμβαση στους κοιλιακούς, έτσι ώστε να του τοποθετηθεί ένα ειδικό πλέγμα στην περιοχή.

Το διάστημα της απουσίας του θα μπορεί να εκτιμηθεί μετά την επέμβαση, που θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11). Αυτό θα γίνει σήμερα, για να μη χαθεί καθόλου χρόνος και να εκμεταλλευτούν στο Ηράκλειο, το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά να μείνει εκτός από όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (8/11), οπότε και επιστρέφει στις προπονήσεις η ομάδα του Ηρακλείου, ο Στάικος θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγώνα της Παρασκευής (12/11) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, επίσης θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα και επίσης δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στον φιλικό αγώνα της Παρασκευής, απέναντι στην κυπριακή ομάδα, αλλά ανά 2-3 εβδομάδες θα χρειάζεται κάποιες μέρες ξεκούρασης για να κάνει επιπλέον φαρμακευτικές θεραπείες. Όσο περνάει ο καιρός όμως τόσο περισσότερο θα τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Νέιρα, ο οποίος αναμένεται να γυρίσει μέσα στον επόμενο μήνα.