Ολυμπιακός: Γι' αυτό ήταν δύσκολο το ματς με τον Ιωνικό για τον Μαρτίνς

Ο λόγος για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, αλλά γιατί το έκανε αυτό;

Ολυμπιακός: Γι' αυτό ήταν δύσκολο το ματς με τον Ιωνικό για τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό είχε παράπονα από τους παίκτες. Ακόμη χαρακτήρισε δύσκολο το ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα της Νεάπολης. Ο Πορτογάλος είχε συγκεκριμένους λόγους που το έκανε αυτό, διότι βλέπει λίγο πιο μπροστά.

Αλήθεια ήταν τόσο δύσκολο το ματς με τους νεοφώτιστους; Είναι απλά τα πράγματα ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο μισάωρο, με κίνηση, ταχύτητα και φάσεις. Έβαλε ένα γκολ και θα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον ακόμα 1-2. Δεν έκανε κάτι το τρομερό η ομάδα του Πειραιά, αλλά ήταν πειστική απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που θα κάνει αρκετές ζημιές φέτος.

Το ματς όμως χαρακτηρίστηκε δύσκολο από τον Πέδρο Μαρτίνς και αυτό όχι γιατί ένιωσε κάποια πίεση από τον Ιωνικό που έκανε τη φάση του 3' και εμφανίστηκε ξανά μπροστά από τον Βατσλίκ στο 68'. Ο Μαρτίνς το είπε, διότι οι παίκτες του έπαιξαν με τη φωτιά χωρίς λόγο. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το έχουν τελειώσει, να έχουν βάλει 2-3 γκολ και να έχουν ένα ήσυχο βράδυ.

Είχε, όμως, την αγωνία μέχρι το τέλος γιατί όταν ένα ματς είναι στο ρευστό 1-0 πάντα υπάρχει ο φόβος κάτι να πάει στραβά. Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις, είχε διαστήματα που έβγαλε ενέργεια και το σημαντικό κράτησε και το μηδέν στην άμυνα του. Τώρα, όμως, έχει μπροστά του δύο εβδομάδες να δουλέψει και να γίνει καλύτερος ενόψει ΑΕΚ, διότι κακά τα ψέματα, αλλά φτάσαμε 8 Νοέμβρη και ακόμα ψάχνεται η ομάδα.