Εμβιλά: «Όλοι χρειάζονται ξεκούραση, είναι σημαντικό για όλη την ομάδα»

Ο Γιαν Εμβιλά στάθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Εμβιλά: «Όλοι χρειάζονται ξεκούραση, είναι σημαντικό για όλη την ομάδα»

Ευκαιρία για ανάσες στον Ολυμπιακό στη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό είπε ουσιαστικά ο μέσος της ομάδας Εμβιλά.

Ο Γάλλος άσος είπε:

Για το ρευστό 1-0: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε. Κάθε ομάδα που έρχεται εδώ παλεύει για να πάρει κάτι καλό. Σημασία έχει να συνεχίσουμε νίκες και να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να επιστρέψουμε καλύτεροι».

Για την ξεκούραση των χαφ: «Όλοι χρειάζονται ξεκούραση νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα. Είχαμε μία μακριά σεζόν πέρσι που τελείωσε αργά και φέτος ξεκίνησε νωρίς με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικά τα διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες για όλους μας».

Για τον Κούντε: «Είναι άτυχος πολύ. Υπάρχουν παίκτες που δουλεύουν πολύ για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και είναι άδικο να βγαίνουν εκτός. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να γυρίσει γρήγορα να μας βοηθήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι».

Για την περισσότερη δουλειά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες μας να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό το πετυχαίνει μόνο με δουλειά. Ο στόχος δεν είναι μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει οι παίκτες που δεν είναι διεθνείς να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα να ξεκουραστούν και να δουλέψουν για να είναι καλύτεροι».