Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Τι γίνεται με τους τραυματίες Ροντρίγκες, Σωκράτη, Κούντε

Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Κούντε έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Τι ισχύει με τους τραυματισμούς τους και τι έγινε με Ρέαμπτσιουκ, Μαντί.

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Τι γίνεται με τους τραυματίες Ροντρίγκες, Σωκράτη, Κούντε

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ακόμα δύο ποδοσφαιριστές έφυγαν με θεματάκια.

Πρώτα απ' όλα ο Γκάρι Ροντρίγκες που αντικαταστάθηκε στο 62' έδειχνε να έχει αντιληφθεί πως έχει υποστεί ζημιά. Ο 31χρονος εξτρέμ έπιανε το αριστερό του πόδι και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο. Το διάστημα της διακοπής ο Γκάρι θα δουλέψει για να αφήσει πίσω το πρόβλημα του και να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Πιερ Κούντε ήταν η πρώτη αναγκαστική αλλαγή του Ολυμπιακού στο 41' και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών αναφέρει πως υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ο χρόνος απουσίας του θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά στον Παπασταθόπουλο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο είχε μία ενόχληση στο γόνατο και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Από 'κει και πέρα ο Μαντί Καμαρά χτύπησε ξανά στον ώμο και μετά το τέλος του αγώνα πονούσε αρκετά. Ο Αφρικανός είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο στον αγώνα με την Άιντραχτ και είχε γίνει αλλαγή. Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος χτύπησε ξανά στο αριστερό του πόδι το οποίο επιβαρύνθηκε και με δυσκολία περπατούσε μετά τον αγώνα.