Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Μαρτίνς: «Μας ανησυχεί ότι δεν καθαρίσαμε το ματς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του και στην κόπωση που έβγαλαν κάποιοι παίκτες.

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Μαρτίνς: «Μας ανησυχεί ότι δεν καθαρίσαμε το ματς»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, δεν απειλήθηκε από τους νεοφώτιστους, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν και πάει με το +3 στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι έλειπε από την ομάδα του η φρεσκάδα και της έλειψε η αποτελεσματικότητα για να τελειώσει το ματς.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τους τραυματισμούς: Ήταν δύσκολο γιατί δεν καθαρίσαμε και δεν τελειώσαμε το παιχνίδια όταν μπορούσαμε. Είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Ο αντίπαλος ήταν σε αναμονής μίας αντεπίθεσης και μίας στημένης μπάλας. Η δυσκολία μας ήταν ότι δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι τις στιγμές που μπορούσαμε να το κάνουμε. Ήταν καλές και κακές στιγμές και ήταν δύσκολο που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι.

Για το 1-0: Δεν μας ανησυχεί το σκορ γιατί στόχος ήταν η νίκη. Μας ανησυχεί ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έδειξαν σημάδια κόπωσης και έλειπε η φρεσκάδα. Τώρα θα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για τον Ολυμπιακό Β': Είναι καταπληκτικό το ξεκίνημα που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό αυτό το πρότζεκτ και είναι απαραίτητο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που έλειπε και είμαι ενθουσιασμένος που γίνεται αυτό.