Αστ. Τρίπολης-Λαμία 0-1: Ράσταβατς: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη»

Ο Μίλαν Ράσταβατς απέδωσε την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τη Λαμία στο κακό πρώτο ημίχρονο και στην έλλειψη τύχης.

Αστ. Τρίπολης-Λαμία 0-1: Ράσταβατς: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη»

Μετά από τρία σερί παιχνίδια που έμεινε αήττητος ο Αστέρας Τρίπολης έχασε στην έδρα του από τη Λαμία και μάλιστα δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα της Αρκαδίας ηττήθηκε με σκορ1-0 και ο Μίλαν Ράσταβατς απέδωσε αυτό το αποτέλεσμα στο κακό πρώτο ημίχρονο και στην έλλειψη τύχης.

Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε:

Για το αν έφταιξε το κακό πρώτο ημίχρονο για την ήττα: Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Ούτε ένταση είχαμε, ούτε καλά τρεξίματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη για να πετύχουμε ένα γκολ.

Για το αν ήταν μόνο θέμα τύχης: Θα το απέδιδα στην τύχη γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, διότι οι αντίπαλοι αμύνονταν με πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν υπήρχαν χώροι. Όταν καταφέρναμε και δημιουργούσαμε αυτούς τους χώρους πάντα κάτι συνέβαινε την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Για το τι μάθημα πήρε: Νομίζω ότι αυτό που μπορούμε να μάθουμε είναι ότι στο παιχνίδι υπάρχουν 90 λεπτά και πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπεις με ενέργεια και επίσης σε κάθε ενέργεια που κάνεις πρέπει να δίνεις το 100% αλλιώς να μην το κάνεις καθόλου.