Ανδρούτσος: «Είμαι πάντα έτοιμος για όποτε με χρειαστεί ο προπονητής»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιωνικό

Ανδρούτσος: «Είμαι πάντα έτοιμος για όποτε με χρειαστεί ο προπονητής»

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιωνικό για την ένατη αγωνιστική της Super League. Ο Θανάσης Ανδρούτσος σχολίασε το παιχνίδι μιλώντας στη NOVA.

LIVE: Ολυμπιακός - Ιωνικός (19:30)

Παράλληλα ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και στην προσωπική του απόδοση ως δεξί μπακ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Άιντραχτ: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά το πλάνο που δουλέψαμε στην προπόνηση βγήκε. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια βγήκαμε αρκετοί παίκτες μπροστά και έτσι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ».

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό: «Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι από τον αντίπαλο. Ο Ιωνικός είναι μία επικίνδυνη ομάδα γι' αυτό χρειάζεται προσοχή Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την απόδοσή του στο Αγρίνιο: «Αυτό που κάνω είναι να είμαι πάντα έτοιμος για όταν με χρειαστεί ο προπονητής και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να μπω στο παιχνίδι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στον Παναιτωλικό κάποια πράγματα βγήκανε και περιμένω και άλλη ευκαιρία».

Για τους αγώνες της Εθνικής που έρχονται: «Είναι δύο τελικοί. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το γεγονός πως αγωνίζεται ως δεξί μπακ: «Είναι μία θέση που σιγά σιγά αρχίζω και τη συνηθίζω. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, να κοιτάξω κάποια πράγματα που δεν ήξερα γι' αυτή τη θέση. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω πιο άνετα».