Ολυμπιακός: Κυνηγάει το θαύμα των θαυμάτων ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν σκοπεύει να τα παρατήσει παρά τον πρησμένο του αστράγαλο και θα το παλέψει μέχρι τέλους για να παίξει με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη (7/11, 19.30).

Ολυμπιακός: Κυνηγάει το θαύμα των θαυμάτων ο Ρέαμπτσιουκ

Αν στη θέση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρισκόταν κάποιος άλλος, πιθανότατα δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Ωστόσο, ο Μολδαβός έχει βαλθεί να τρελάνει το ιατρικό τιμ. Ο αστράγαλός του είναι πρησμένος από το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο ματς με την Άιντραχτ από τον Μπαρκόκ.

Την Παρασκευή (5/11) οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη (7/11, 19.30). Πήγε το Σάββατο (6/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έλεγε ότι θα το παλέψει.

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εναντίον του να καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας. Θα κάνει κάποια τεστ λίγη ώρα πριν από το ματς για να δει αν μπορεί να βοηθήσει, αν μπορεί να κάτσει έστω στον πάγκο.

Ουσιαστικά, ο Ρέαμπτσιουκ κυνηγάει το θαύμα των θαυμάτων. Αν καταφέρει να βρεθεί έστω στην τελική 20άδα, θα πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα όλων των συντελεστών. Και του Μολδαβού που νίκησε τον χρόνο, αλλά και του ιατρικού τιμ που - η αλήθεια είναι - έχει πέσει πάνω του.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ρέαμπτσιουκ με τον αστράγαλό του να είναι «τούμπανο», θα έπρεπε να είναι εκτός αποστολής από χθες βράδυ. Όμως, ο Μολδαβός για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται «σκυλί του πολέμου», καθώς εξ αρχής φαινόταν ότι δεν είχε καμία διάθεση να τα παρατήσει. Άλλωστε, όταν βγάζει με έντονες ενοχλήσεις ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό με την Άιντραχτ, είναι λογικό να μην θέλει να τα παρατήσει.