Γιαννίκης: «Πρέπει να μάθουμε να καθαρίζουμε τα ματς» (vid)

Σύμφωνα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη, η ομάδα του θα πρέπει να μάθει πώς να τελειώνει τα παιχνίδια νωρίς ώστε να μην παθαίνει αυτό που έπαθε από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2).

Γιαννίκης: «Πρέπει να μάθουμε να καθαρίζουμε τα ματς» (vid)

Προβληματισμένος με το γεγονός ότι αν και προηγήθηκε η ομάδα του και είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της δεν το έκανε και αντ' αυτού στο τέλος κυνηγούσε για να ισοφαρίσει εμφανίστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να μάθουν να «κλειδώνουν» εγκαίρως τα παιχνίδια προκειμένου να μην υφίστανται γκέλες όπως η αποψινή (6/11) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2).

«Άσχημη εξέλιξη για εμάς... Δεν υπάρχει εύκολο ματς, το ξέραμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος όσον αφορά τις εντάσεις, τις φάσεις και την οργάνωση. Εκεί δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Εκεί χάσαμε την ψυχραιμία μας για είκοσι λεπτά και τη βρήκαμε στο τέλος. Ισοφαρίσαμε και ίσως μπορούσαμε να το γυρίσουμε κιόλας», ήταν το αρχικό σχόλιό του.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Γνωρίζουμε ότι φτιάχνουμε κάτι καινούργιο και από αυτό που είδαμε σήμερα χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δυστυχώς θα έχουμε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε με όλους τους παίκτες. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Κι αν δεν κάνουμε γκολ, να μη δεχόμαστε γκολ. Κι αυτό είναι ένα επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει η ομάδα».