Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ στην ενδεκάδα

Ο Παπέ Σισέ μετά από δύο παιχνίδια που έμεινε εκτός ενδεκάδας αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ στην ενδεκάδα

Έλειψε από το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω της τιμωρίας του και αυτό ήταν το πρώτο ματς που δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό. Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης έπαιξε για ένα λεπτό.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Σισέ μετά από δύο παιχνίδια που έμεινε εκτός ενδεκάδας αναμένεται την Κυριακή το βράδυ να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει το κεντρικό δίδυμο με το οποίο έχει βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σισέ κάνει μία αρκετά καλή σεζόν φέτος με τον Μαρτίνς να τον έχει μόνιμα στην αρχική ενδεκάδα.

Τη Δευτέρα μάλιστα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, αφού έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Σενεγάλης. Ο Σισέ είναι στα πλάνα για τα παιχνίδια με Τόγκο (11/11) και Κονγκό (14/11).

Στο μεταξύ στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ιωνικό έχει επιστρέψει ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ είχε μείνει εκτός λόγω προβλήματος υγείας και τώρα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή. Είναι ένα θέμα για τον Ολυμπιακό να βάλει ο Μαρτίνς στην εξίσωση με τους στόπερ και τον νεαρό Σέρβο.