Φέστα: «Είδα αντίδραση από τους παίκτες μου» (vid)

Ευχαριστημένος με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Τζιανλούκα Φέστα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Φέστα: «Είδα αντίδραση από τους παίκτες μου» (vid)

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του αφού ξεπέρασαν το χρονικό διάστημα της μεγάλης πίεσης από την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης εκτίμησε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας (2-2) που πήρε η ομάδα του ήταν κάτι που δικαιούταν απόλυτα με βάση την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ριζούπολης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η ΑΕΚ μάς πίεσε αρκετά. Υποφέραμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Είδα όμως αντίδραση από τους παίκτες μου στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Μας άξιζε ο βαθμός που πήραμε», δήλωσε ο Φέστα στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε:

«Εμείς ζητήσαμε από τους παίκτες να περιμένουμε την ΑΕΚ. Δεν δούλεψε αυτό το πλάνο, αλλάξαμε στρατηγική και πήραμε την ισοπαλία».