Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 2-2: Η Ελαφρά Ταξιαρχία «φρέναρε», από... αέρος, την «Ένωση» (highlights)!

Ο Απόλλων Σμύρνης παρότι έχανε 0-1 γύρισε το ματς σε 2-1 και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην προερχόμενη από 4 νίκες ΑΕΚ η οποία δεν κατάφερε να περάσει μόνη πρώτη, έστω με ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό, τον οποίο έπιασε στην κορυφή. Όλα τα γκολ με... κεφαλιές!

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 2-2: Η Ελαφρά Ταξιαρχία «φρέναρε», από... αέρος, την «Ένωση» (highlights)!

Μετά από τρεις σερί νίκες επί των ημερών Γιαννίκη (και τέσσερις συνολικά) η ΑΕΚ ...φρέναρε στο «Γ. Καμάρας» για την 9η αγωνιστική της Super League κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 σε ένα χορταστικό ματς που κρίθηκε στον... αέρα.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα (που προερχόταν από το 4-1 στην Τούμπα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά) ,παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία (13'), όχι μόνο κατάφερε να πάει στο ημίχρονο έχοντας ισοφαρίσει με μια ακόμη κεφαλιά του Ιωάννιδη, αλλά στην επανάληψη πήρε το προβάδισμα με τον Παμλίδη (62') να παίρνει το «ριμπάουντ», με το κεφάλι, σε μια φάση διαρκείας που ο ίδιος ξεκίνησε, φέρνοντας το ματς... τούμπα.

Η ΑΕΚ, που πριν το 2-1 είχε δοκάρι με τον Σιμόες (56' σε...κεφαλιά!) αντέδρασε διαμορφώνοντας στο 80' - με μια ακόμη κεφαλιά (του Αραούχο, αυτή τη φορά)! - το τελικό 2-2.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να περάσουν μόνοι πρώτοι και να περιμένουν το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού τον οποίο έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 2-2: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vids)

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Ιωαννίδη στο 16' σε μια φάση που δόθηκε επιθετικό φάουλ του Φατιόν στον Στάνκοβιτς...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Απόλλων Σμύρνης - AEK 2-2

«Γ. Καμάρας» (Ριζούπολη)

Σκόρερς: 41’ Ιωαννίδης, 62’ Παμλίδης -13’ Λιβάι Γκαρσία, 80’ Αραούχο.

Διαιτητής: Φάμπιο Μέλο (Πορτογαλία).

Κίτρινες κάρτες: : Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Κάστρο – Τζαβέλλας, Αραούχο.

Κόκκινες κάρτες: -

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης - Μπαξεβανιδης, Ντομίνγκες (λ.τρ. 32’ Ντεντάκης), Άλβες, Τουτουαρίμα - Φατιον, Κάστρο - Τσιλουλης, Μαρτίνες (81’ Ματέι), Παμλιδης (89’ Παπαγεωργίου) – Ιωαννίδης (89’ Λα Πάρα)

AEK (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα (84’ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (72’ Χατζισφαφί) – Σιμόες (84’ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (66’ Ανσαριφάρντ) – Μάνταλος, Γκαρσία (72’ Άμραμπατ), Τσούμπερ - Αραούχο.