Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ιωνικό, με ένα νέο πρόσωπο

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Ιωνικό με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ιωνικό, με ένα νέο πρόσωπο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (7/11, 19:30) χωρίς να προκύψουν απρόοπτα στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη σκληρή ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου η διακοπή για τις εθνικές ομάδες να τους βρει στην πρώτη θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Νίκαιας 24 ποδοσφαιριστές. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παρά το χτύπημα που έχει δεχτεί είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού. Κανονικά στα πλάνα του Μαρτίνς είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ επέστρεψε σε αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Εκτός έχει μείνει μόνο ο Μίχαλ Καρμπόβνικ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.