ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0: Τον πήρε παραμάζωμα από την αρχή (highlights)

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά με τον Ντουρμισάι (7', 10') και πήρε χωρίς πρόβλημα ακόμα μία νίκη βυθίζοντας τους Περιστεριώτες στα προβλήματα τους.

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0: Τον πήρε παραμάζωμα από την αρχή (highlights)

Αφηνιασμένος μπήκε στο γήπεδο ο ΟΦΗ και κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα στο ματς με τον Ατρόμητο κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (7', 10' Ντουρμισάι) και να κάνει πολύ εύκολη τη ζωή του για τη συνέχεια. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος.

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vids)

Αντίθετα από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε την προβληματική της πορεία και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμη να έχει πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη που έκανε η άμυνα του Ατρόμητου και κατάφερε από νωρίς να πάρει προβάδισμα νίκης.

Στο 7' ο Πίριτς με τον Χατζηισαΐα δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Ντουρμισάι που καραδοκούσε δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας. Στο 10' σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή των "κυανόλευκων" ο Ντουρισάι εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-0. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ήταν φανερά τα προβλήματα που είχε η άμυνα του Ατρόμητου και ο ΟΦΗ απειλούσε με τρίτο γκολ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε αλλαγές, εγκατέλειψε την τριάδα στην άμυνα και έπαιξε με τέσσερις στα μετόπισθεν προσπαθώντας να συμμαζέψει την κατάσταση. Ο Ατρόμητος δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες, αλλά επί της ουσίας ο ΟΦΗ είχε πάει το παιχνίδι στα μέτρα του. Η ομάδα του Νιόπλια είχε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και θα μπορούσε να έχει σημειώσει κι άλλα γκολ.

Μικρογραφία

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Σκόρερ: 7' Ντουρμισάι, 10' Ντουρμισάι

Κίτρινες: 33' Ντουρμισάι, 54' Μπεντινέλι, 60' Διαμαντής, 90' Μαρινάκης

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί - Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης - Τοράλ (78' Ναμπί), Μεγιάδο, Γκαγέκος - Λάμπρου (85' Πασαλίδης), Ντουρμισάι, Φαν Ντούιντεν (64' Καμάου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς - Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο - Βασιλαντωνόπουλος (46' Κλωναρίδης), Σάλομον, Χαρίσης (71' Ντένιτς), Καστεγιάνο (46' Κιβρακίδης)- Μπεντινέλι (71' Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (85' Κωτσόπουλος), Κουλούρης.