«Τρέχουν» και του Μεριά στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό κινούνται πλέον και για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας τους, αφού ήταν εμφατικές οι αδυναμίες.

«Τρέχουν» και του Μεριά στον Ολυμπιακό

Τα τέσσερα γκολ από τη Γκενκ είναι φανερό πως θα «τρέξουν» τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες γνώριζαν εδώ και καιρό ποιες είναι οι αδυναμίες τους, αλλά αυτές τις φανέρωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο η βελγική ομάδα.

Εκτός από το ότι υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη για την απόκτηση κεντρικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν και την άμυνα τους. Στο ματς με τη Γκενκ φάνηκε πως και εκεί οι Πειραιώτες θέλουν παίκτη που θα ηγηθεί.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με το όνομα του Γιασίν Μεριά να έρχεται στην επικαιρότητα. Η Σφαξιέν κατόπιν πιέσεων από την πλευρά του παίκτη εδώ και μέρες ρίχνει γέφυρες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται αποφασισμένοι να τελειώσουν άμεσα με την υπόθεση του Γιασίν Μεριά, ο οποίος είναι στόπερ που είχε έρθει, είχε συμφωνήσει και αρέσει.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο προτείνονται παίκτες και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας. Είναι προφανές πως αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι.