ΠΑΣ Γιάννινα: Με Περέα και Γκαρντάβσκι κόντρα στον Παναιτωλικό

Στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά τέθηκαν οι Περέα και Γκαρντάβσκι, οι οποίοι υπολογίζονται για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Περέα και Γκαρντάβσκι κόντρα στον Παναιτωλικό

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Super League και ο Ηρακλής Μεταξάς είδε δύο ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα ο Περέα προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Γκαρντάβσκι από την πλευρά του εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Κατά τα άλλα ο Μπρένερ παραμένει σε στάδιο αποκατάστασης μετά το διάστρεμμα που έχει υποστεί και εκτιμάται ότι θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Επίσης εκτός παραμένουν οι Κόντε, Καραγιάννης, Τριάδης, Κύρκος, Ρίζος και Αθανασίου.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΣ έχουν συμπεριληφθεί οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Π. Τριάδης, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Μιλιντσεάνου, Περέα.