Τώρα ο Ολυμπιακός φουλάρει για χαφ: Αράο και Βελόσο σε πρώτο πλάνο

Ο Οτζίτζα έφυγε από τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά πατάνε γκάζι για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Τώρα ο Ολυμπιακός φουλάρει για χαφ: Αράο και Βελόσο σε πρώτο πλάνο

Το ότι ο Ολυμπιακός θέλει χαφ είναι κάτι που το γνωρίζαμε και το γνώριζαν όλοι στην ομάδα πριν το φιλικό με τη Γκενκ, πριν την προετοιμασία. Δεν διαπίστωσε κανείς από αυτή την αναμέτρηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν παίκτη στη μεσαία γραμμή που με την πληθωρική του παρουσία να αλλάξει τα πράγματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους ήδη κάποιες περιπτώσεις που τις δουλεύουν και είναι βέβαιο ότι θα τις δουλέψουν και ακόμα πιο εντατικά το επόμενο διάστημα.

Πρώτα απ’ όλα το σημαντικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον τον Οτζίτζα. Ένα βαρύ συμβόλαιο και ένας βραχνάς βγήκε από πάνω του. Πλέον μπορεί πιο άνετα να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και να διαπραγματευτεί με τις περιπτώσεις που είναι στη λίστα του.

Ο Γουίλιαν Αράο είναι μία τέτοια που απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο είναι στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι της Φλαμένγκο με τη Μποταφόγκο, το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κιόλας σε αυτή την αναμέτρηση.

Μία άλλη περίπτωση είναι ο Μιγκέλ Βελόζο που τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στην «ερυθρόλευκη» ζωή και απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Το όνομα του «παίζει» άλλωστε από τις αρχές του καλοκαιριού και στον Ολυμπιακό είναι βέβαιο πως τις επόμενες ώρες θα κινηθούν για να κλείσουν τα κενά τους.