Ατρόμητος: Ξαφνικό πρόβλημα με Καρτάλη

Δεν θα έχει τελικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος για την αναμέτρηση στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Καρτάλης.

Ατρόμητος: Ξαφνικό πρόβλημα με Καρτάλη

Ξαφνικά πρόβλημα με τον Καρτάλη στον Ατρόμητο. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (4/11) και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/11).

Με πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (6/11) στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος της Πέμπτης (4/11), αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Αλέξανδρος Καρτάλης. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του, ωστόσο δεν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (5/11) με μία πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή που θα επιλέξει ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Ο Ατρόμητος ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Την περασμένη Κυριακή, δύο φορές προηγήθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με τον Αραμπούλι στο 79’ να γράφει το 2-2.