ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Ντε Γκουζμάν

Η επιστροφή του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν είναι φυσικά η είδηση της προπόνησης της Πέμπτης (04/11) για τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός μέσος είχε αγωνιστεί για τελευταίο φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν από έναν μήνα.

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Ντε Γκουζμάν

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν είναι εδώ. Ο Ολλανδός μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου και ύστερα από έναν μήνα είναι ξανά διαθέσιμος. Τελευταία φορά είχε παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Έναν μήνα μετά είναι καλά και έτοιμος να βοηθήσει σε μια περίοδο όπου ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στα πλάνα του τον τραυματία Νέιρα.

«Με τον Jonathan De Guzman να δίνει το «παρών» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/11) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο κέντρο.

Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση το τελευταίο διάστημα, θα ενταχθεί σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με τους Juan Neira και Abdul Weiss να συνεχίζουν θεραπεία.

Ο Πασχάλης Στάικος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος αυτής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, τακτικό παιχνίδι και στατικές φάσεις», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης (4/11) ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.