Παναθηναϊκός: Εξώδικο στην ΕΠΟ

Εξώδικο στην ΕΠΟ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Εξώδικο στην ΕΠΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά να ενημερωθεί για το τι έχει εφαρμοστεί από την ολιστική μελέτη που είχε συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και FIFA/ UEFA.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται ενοχλημένη με τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ, και με το εξώδικο της αυτό ζητά να μάθει τι έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής από εκείνα που είχαν συμφωνηθεί με την FIFA.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την κίνηση της αυτή στόχο έχει να δει τι πραγματικά γίνεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση της ΕΠΟ και εν συνεχεία θα γίνουν κι άλλες κινήσεις, εάν αυτό φυσικά χρειαστεί.

Στον ΠΑΟ θεωρούν ότι αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρει η ολιστική μελέτη. Στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ κυβέρνησης και FIFA/ UEFA είχε συμφωνηθεί να εφαρμοστούν κάποια πράγματα, με σκοπό να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον Παναθηναϊκό θέλουν λοιπόν να ενημερωθούν για τις κινήσεις που έχουν γίνει και για αυτό τον λόγο απέστειλε η ΠΑΕ το εξώδικο στην ΕΠΟ.

Στον ΠΑΟ υπάρχει μια γενικότερη ενόχληση με όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και υπάρχουν ενστάσεις τόσο για την υποβάθμιση του Δημήτρη Δημητρίου στην ΕΠΟ, όσο και για το θέμα με την Super League 2.