Σίτο: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία και ο Σίτο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σίτο: «Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη» (vid)

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), ο Σίτο μίλησε για το βραβείο αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τη Λαμία.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα αυτό το δεύτερο βραβείο. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ψήφισαν. Από τη δική μου την πλευρά θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος, πως με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα κάνουμε καλές εμφανίσεις στο μέλλον και να πάρουμε βαθμούς και αποτελέσματα που μας χρειάζονται», είπε αρχικά ο Σίτο στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνέχισε για το ματς με την Λαμία:

«Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας γιατί έχει αποτελέσματα αυτή η προσέγγιση που έχουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Πάνω απ' όλα στην οικογένειά μου, που δυστυχώς είναι μακριά. Με βλέπει από μακριά, με στηρίζει από μακριά και είναι ένα μεγάλο στήριγμα για μένα παρόλο που είναι μακριά και όποτε σκοράρω σίγουρα τ' αφιερώνω σ' αυτούς».