ΟΦΗ: Οι κλήσεις των διεθνών

Τέσσερις παίκτες θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις του ΟΦΗ στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες. Ο λόγος για τους Γρίβα, Διαμαντή, Επασί και Σελίμοβιτς.

ΟΦΗ: Οι κλήσεις των διεθνών

Οι εθνικές ομάδες την επόμενη εβδομάδα προετοιμάζονται για τους αγώνες του Νοεμβρίου, με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΟΦΗ να ετοιμάζονται να στελεχώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στις διεθνείς υποχρεώσεις των προηγούμενων μηνών, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Ντέβις Επασί κλήθηκε για μια ακόμη φορά στην Εθνική ομάδα του Καμερούν, η οποία θα δώσει δυο αγώνες για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, με το Μαλάουι (13/11) και την Ακτή Ελεφαντοστού (16/11).

H Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αζερμπαϊτζάν (11/11), ενώ θα υποδεχθεί στην έδρα της την Ιρλανδία (14/11), έχοντας στην αποστολή της τον αμυντικό του ΟΦΗ, Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων βρίσκονται οι Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, ενόψει των αγώνων με την Λευκορωσία (12/11) και την Ισλανδία (16/11), που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

Φυσικά όλοι τους είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων.