Μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα για τον Χασάν

Η ομάδα του Βελιγραδίου φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αιγύπτιο επιθετικό που είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα για τον Χασάν

Η μεγάλη μεταγραφική ανάγκη του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Χρειάζεται παίκτη στα χαφ και στόπερ ηγέτη. Παρόλα αυτά η ομάδα του Πειραιά έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Αχμέντ Χασάν. Για τον Αιγύπτιο φορ τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία στασιμότητα, όμως στον Ολυμπιακό υπάρχει η αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει αίσιο τέλος.

Από τη Σερβία, όμως, προκύπτει εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου «καίγονται» για την απόκτηση επιθετικού. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μάλιστα απαιτεί άμεση ενίσχυση σε αυτή τη θέση, αφού στόχος της ομάδας του είναι η υπέρβαση στα προκριματικά του Champions League.

Ο επιθετικός της Μπράγκα είναι στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Σερβία. Σύμφωνα με τους Σέρβους οι πρωταθλητές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.