ΟΦΗ: Μπαίνει από 4 Νοεμβρίου και ο Ντε Γκουζμάν

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (3/11). Ο Νίκος Νιόπλιας από αύριο Πέμπτη θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντε Γκουζμάν.

ΟΦΗ: Μπαίνει από 4 Νοεμβρίου και ο Ντε Γκουζμάν

Ο μέσος του ΟΦΗ, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου. Από αύριο Πέμπτη θα είναι ξανά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Από εκεί και πέρα, ο Στάικος ανέβασε και σήμερα Τετάρτη ρυθμό ενώ μέρος του προγράμματος, ακολούθησε ο Τσιλιανίδης.

«Ασκήσεις τεχνικής με πάσες, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Juan Neira και Abdul Weiss συνέχισαν θεραπεία, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα.

Ο Πασχάλης Στάικος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Ο Jonathan De Guzman ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και από αύριο, Πέμπτη (4/11), αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (6/11, 17:15), έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/11), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προετοιμασία της ομάδας και την προπόνηση της Τετάρτης (3/11).