ΟΦΗ: Χάνει Νέιρα για 4-6 εβδομάδες!

Ο Χουάν Νέιρα θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ για τον επόμενο ενάμιση μήνα. Μεσολαβεί η διακοπή ενώ έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο ματς με τον Βόλο.

ΟΦΗ: Χάνει Νέιρα για 4-6 εβδομάδες!

Νέος πονοκέφαλος για τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου δεν θα έχει στη διάθεσή του για 4-6 εβδομάδες τον Χουάν Νέιρα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο ματς της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Φυσικά χάνει τον αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη αγωνιστική, μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα λείψει από την αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου βέβαια είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Ο Νιόπλιας δεν θα τον έχει στα πλάνα του σίγουρα και για τα ματς στο Ηράκλειο με Ιωνικό (27/11), Ολυμπιακό (4/12), καθώς θα είναι εκτός για έναν μήνα σίγουρα και από εκεί και πέρα θα φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς που ακολουθούν τον Δεκέμβριο.

«Ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάμβανε η σημερινή (2/11) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/11) με τον Ατρόμητο.

Ο Χουάν Νέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπέστη κάκωση του υποκνημηδίου στο αριστερό πόδι. Άρχισε θεραπεία, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Αμπντούλ Ουές

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος αυτού, ενώ ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν απουσίασε για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (3/11), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.