Ολυμπιακός: Χαμόγελα στη Σεβίλλη για τον Λόπες

Έχουν τους λόγους τους στη Σεβίλλη που χαμογελούν για την καλή εικόνα του Ρόνι Λόπες στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Χαμόγελα στη Σεβίλλη για τον Λόπες

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο ο Ρόνι Λόπες πήρε θέση βασικού και μάλιστα από δικό του κόρνερ ο Τικίνιο σκόραρε και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Από τον Πορτογάλο υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν.

Η εικόνα του στο ματς με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήταν ενθαρρυντική με τον Λόπες να έχει μία ασίστ και να συμμετέχει και σε άλλες καλές επιθετικές ενέργειες του Ολυμπιακού. Εκείνο που περιμένουν στο λιμάνι είναι να έχει διάρκεια και φυσικά να ανεβάσει κι άλλο την απόδοση του.

Η εικόνα του, πάντως, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν πέρασε απαρατήρητη στην Ισπανία. Μη ξεχνάμε ότι ο Ρόνι Λόπες ανήκει στη Σεβίλλη με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Η ομάδα της Ανδαλουσίας το καλοκαίρι του 2019 είχε ξοδέψει 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή από τη Μονακό.

Την περσινή σεζόν ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Νις και στη Σεβίλλη εκείνο που περιμένουν είναι να μπορέσει να αναγεννήσει την καριέρα του. Το κλαμπ της Ανδαλουσίας προσπαθεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να πάρει τα πάνω του και να καταφέρει να τον παραχωρήσει με ένα ποσό που θα μειώσει όσο είναι δυνατό τη χασούρα.