Παράσχος: «Οποιοδήποτε λάθος κάνουμε, δεχόμαστε γκολ»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, αναφέρθηκε στο ματς με τη Λαμία και στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Περιστερίου.

Παράσχος: «Οποιοδήποτε λάθος κάνουμε, δεχόμαστε γκολ»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος είπε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, από δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα ματς που είχε πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, είχε πολύ καλό ρυθμό και στα 93 λεπτά που κράτησε το παιχνίδι. Νομίζω είναι κρίμα για την ομάδα μας, που ψάχνουμε εναγωνίως το τρίποντο, να προηγηθεί δύο φορές απέναντι σε μία Λαμία που ξέρουμε πόσο σφιχτή άμυνα έχει και πόσο δυνατή είναι και να μην μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ. Χάσαμε και κλασικές ευκαιρίες ειδικότερα στο 1-2, ώστε μπορέσουμε να κάνουμε και το 1-3. Δυστυχώς, έτσι φτάσαμε στην ισοπαλία. Το καλό για μας είναι ότι βλέπω τα παιδιά να πηγαίνουν καλύτερα κάθε αγωνιστική. Αρχίζουμε και πιστεύουμε πια και πατάμε γερά στα πόδια μας και νομίζω ότι αυτούς τους πόντους που χάσαμε, θα τους πάρουμε κάπου άλλου.

Οποιοδήποτε λάθος και να κάνουμε, δεχόμαστε γκολ. Συμβαίνουν και παράξενα πράγματα. Δεχόμαστε αυτογκόλ στο τελευταίο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, δεχόμαστε γκολ από κόρνερ, που η μπάλα περνά από όλους τους παίκτες… Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να τα διορθώσουμε αυτά τα λάθη άμεσα. Όταν δεν μπορούμε να κόψουμε στο πρώτο δοκάρι μια μπαλιά, είμαστε και άξιοι της τύχης μας.

Το θετικό είναι ότι και στα 93 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτό είναι το ευχάριστο, γιατί σε προηγούμενα ματς, όποτε προηγούνταν ο αντίπαλος, τα παρατούσαμε».