Μπασινάς: «Βαριά άρρωστος ο Παναθηναϊκός»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Άγγελος Μπασινάς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και είπε πως δεν είναι επιτυχία για τους «πράσινους» η τέταρτη ή η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.

Μπασινάς: «Βαριά άρρωστος ο Παναθηναϊκός»

O Μπασινάς μίλησε στο Total Football του OPEN: «Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που θέλουμε να είναι και που ξέραμε όσο ήμουν εγώ εκεί. Ο ΟΦΗ τακτικά και όπως και να το δεις ήταν κλάσεις ανώτερος, και τις καλύτερες ευκαιρίες είχε, το δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός πάλι μου φαίνεται μια χρονιά βαριά άρρωστος. Δεν σε πείθει αυτή η ομάδα ότι θα σου βγάλει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Ότι θα μπεις και θα δεις έναν συνδυασμό καλό, μια φάση καλή. Δεν μου δείχνει κάτι.

Μην κοιτάμε μόνο την ομάδα. Πρέπει να χτιστεί γύρω-γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι γίνεται. Ποιος κάνει τις μεταγραφές; Έχουμε αφήσει εκεί έναν προπονητή μόνο του ο οποίος λέμε κάνε μεταγραφές, φτιάξε και την ομάδα. Πριν τον προπονητή έχουν γίνει μεταγραφές για την ομάδα, ποιους τους διάλεξε αυτούς τους παίκτες; Χωρίς τεχνικό διευθυντή να διαλέγεις ποδοσφαιριστές... Νομίζω είναι ένα μοντέλο που δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ομάδα στον κόσμο, να λειτουργεί έτσι.

Απ' αυτό που μας παρουσίασαν από την αρχή ότι πάμε για ψηλές θέσεις, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε. Για τον Παναθηναϊκό δεν είναι επιτυχία να βγει τέταρτος-πέμπτος, εγώ δεν τον ξέρω έτσι τον Παναθηναϊκό. Αν εσείς συμφωνείτε εγώ δεν συμφωνώ, θα πρέπει να είναι μέσα στις δύο πρώτες θέσεις.

Όταν βλέπω ότι δέκα χρόνια δεν γίνεται κάτι... Δεν είναι ούτε στην Ευρώπη, δεν παίρνει τίτλους, τι να πω. Ήμουν εκεί 19 χρόνια, δεν το δέχομαι. Μόνο το σήμα μου θυμίζει τον Παναθηναϊκό. Έχω μεγαλώσει μέσα εκεί και πρέπει να μιλήσω εγώ για τον Παναθηναϊκό, που ξέρουμε πως λειτουργούσε και πως ήταν. Προοπτική δεν υπάρχει και αυτό είναι το χειρότερο. Σήμερα αν δεν είχαμε αυτόν τον προπονητή ίσως η ομάδα να μην ήταν εκεί που ήταν».