ΑΕΚ – Άρης 2-1: Στάνκοβιτς: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν» (vid)

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον Άρη. Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

ΑΕΚ – Άρης 2-1: Στάνκοβιτς: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν» (vid)

Χαρούμενος για την εξαιρετική του απόδοση στο παιχνίδι με τον Άρη -αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε τη νίκη, εμφανίστηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Γιατί όταν κερδίζουμε ως ομάδα τα παιχνίδια τα πάντα είναι εύκολα για όλους μας», δήλωσε ο Αυστριακός τερματοφύλακας μετά την ανάδειξή του σε MVP από την επίσημη κοινότητα της ομάδας της ΑΕΚ στο viber.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Μου αρέσει να κερδίζω. Ήρθα εδώ για να κερδίσω παιχνίδια. Το να κερδίζεις τα ματς είναι πολύ σημαντικό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, όμως αυτή τη στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη και κοιτάζουμε το μέλλον».