Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Ήταν… άχρωμος κι έκανε «γκέλα»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του ΟΦΗ και ήρθε ισόπαλος 0-0 στη Λεωφόρο παίζοντας πολύ άσχημα. Δοκάρι είχαν στο 12' οι κρητικοί με τον Γκαγέγο

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Ήταν… άχρωμος κι έκανε «γκέλα»

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να είναι… άχρωμοι και άγευστοι αδυνατώντας να διασπάσουν την πολύ καλά στημένη άμυνα των κρητικών.

Έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε ακόμα δύο βαθμούς, τους πρώτους στην έδρα της για φέτος, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους παίκτες σε κακή βραδιά.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Νιόπλιας είχε στήσει πολύ σωστά την ομάδα του «απονεύρωσε» τον αντίπαλό του στο κέντρο και ειδικά στο β’ μέρος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Οι καλύτερες φάσεις (vid)

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ είχε στηθεί αριστοτεχνικά στο γήπεδο πιέζοντας στον άξονα τους Ρούμπεν (κυρίως) και Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Από την άλλη πλευρά οι ακραίοι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν μπορούσαν να συνεργαστούν σωστά με αποτέλεσμα οι κρητικοί να ελέγχουν το παιχνίδι και μάλιστα στο 12’ να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με το δοκάρι του Γκαγέγο.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί την ευκαιρία με το σουτ του Ρούμπεν που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βούρος, αλλά πέραν τούτου ουδέν…

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, αλλά το παιχνίδι του ήταν μονότονο, χωρίς ένταση με πολλά λάθη και παίκτες πνευματικά κουρασμένους.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα, αφού εύκολα έκοβαν τις επιθέσεις και ο Επασί, όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.

Έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 με τον ΟΦΗ να διατηρεί το αήττητο μακριά από την Κρήτη και τον Παναθηναϊκό να χάνει δύο ακόμα βαθμούς.


Μικρογραφία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 0-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Βέλεθ (20΄), Σάρλια (86’) - Μεγιάδο (28’), Μαρινάκης (43’), Γιαννούλης (44’), Νέιρα (45’), Επασί (91’)


Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας - Αλεξανδρόπουλος (60’ Μαουρίσιο), Ρούμπεν - Χατζηγιοβάννης (81’ Μπουζούκης), Βιτάλ (81΄ Παλάσιος), Καρλίτος – Ιωαννίδης (63’ Βιγιαφάνιες).

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί - Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης- Μεγιάδο, Νέιρα (λ.τ. 22’ Καμάου), Γκαγιέγος – Λάμπρου (80’ Γιαννούλης), Ντουρμισάι (72’ Καστάνιος), Τοράλ