Ολυμπιακός: Στην Άιντραχτ δεν βλέπουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Σισέ και Μπα

Όπως στο ματς της Φρανκφούρτης, έτσι και στον αγώνα του Καραϊσκάκη, οι άνθρωποι της Άιντραχτ θεωρούν ότι ο Μπα θα είναι το ίδιο επικίνδυνος στις στατικές φάσεις με τον απόντα - λόγω τιμωρίας - Σισέ.

Ολυμπιακός: Στην Άιντραχτ δεν βλέπουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Σισέ και Μπα

Η απώλεια του Παπέ Σισέ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη (4/11) δεν είναι μικρή. Από την άλλη, όμως, ο Ουσεϊνού Μπα είναι διαθέσιμος για να δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σισέ στο ματς κορυφής με τους Γερμανούς.

Το Σάββατο (30/10) έπαιξε 90+ λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, του πήρε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και καλύτερος.

Ο Μπα λοιπόν θα καλύψει το κενό του Σισέ, ο οποίος αναγκαστικά λόγω της συμπλήρωσης καρτών στο Europa League, θα αναγκαστεί να δει το παιχνίδι από την εξέδρα.

Τι λένε όμως στην Γερμανία για την απουσία του Σισέ; Πριν από το ματς της Φρανκφούρτης υπήρχαν ολόκληρα αφιερώματα για τον Σενεγαλέζο στόπερ και για τις πολύτιμες βοήθειες που προσφέρει στις στατικές φάσεις, όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνθήκες επίθεσης.

Πάνω-κάτω λένε τα ίδια και για τον Μπα. Θεωρούν ότι είναι εξίσου επικίνδυνος στον αέρα και πώς οι παίκτες της Άιντραχτ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα φάουλ ή στα κόρνερ, καθώς «ο Μπα είναι ένας παίκτης που δεν συγχωρεί», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο Ουσεϊνού δεν σκοράρει το ίδιο εύκολα με τον Σισέ, ωστόσο, στην Άιντραχτ πιστεύουν ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι στατικές φάσεις και για αυτό το λόγο κάνουν μία ξεχωριστή αναφορά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και στα ψηλά κορμιά των πρωταθλητών.