Γιατί δεν εφησυχάζει ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός μπορεί να βγάζει μία αφέλεια στο ανασταλτικό του κομμάτι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τους λόγους του που δεν εφησυχάζει ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (30/10, 19.30).

Γιατί δεν εφησυχάζει ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός βγάζει μία αφέλεια στην ανασταλτική του λειτουργία. Βλέποντας κανείς τα έως τώρα παιχνίδια του, δίνει την εντύπωση ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να δεχτεί φάσεις με κάθε τρόπο. Κυρίως όμως από δικά της λάθη βρίσκεται ξαφνικά στη δυσάρεστη θέση για την ίδια να κυνηγάει το σκορ. Εννοείται ότι ο Μαρτίνς δεν εφησυχάζει.

Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στην «πεντάρα» που έριξε ο Άρης πριν από μία εβδομάδα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Εκεί όπου το ματς του «Κλ. Βικελίδης» είχε ολοκληρωθεί από το πρώτο μέρος με το 4-0 που είχε πετύχει ο Άρης έως το 45’.

Ο Μαρτίνς δίνει μεγαλύτερη σημασία σε δύο πράγματα: Πρώτον, στο κίνητρο που έχει ο Παναιτωλικός για να κάνει την επανεκκίνησή του στο πρωτάθλημα, κυνηγώντας ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τούς ταλαιπώρησε, τους έβγαλε τα συκώτια, αλλά στο τέλος οι «Δικέφαλοι» ήταν εκείνοι που έφυγαν με το τρίποντο από το Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 χάρη σε τέρμα του Σίντκλεϊ στο 80’. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1, αλλά κλείδωσε το τρίποντο στο 83’ με τον Τσούμπερ. Εώς εκείνο το σημείο είχε μειώσει ο Παναιτωλικός σε 1-2 και πίεζε για την ισοφάριση.

Αυτά τα δύο στοιχεία κρατάει ο Μαρτίνς, έτσι ώστε να έχει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, επειδή ο Άρης πριν από μία εβδομάδα έκανε ό,τι ήθελε σε μία άμυνα - παιδική χαρά, που είχε παρουσιάσει ο Παναιτωλικός στην Θεσσαλονίκη.