Στο 70-30% να μην πάει ούτε τώρα στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δύσκολα θα είναι στις επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στο Μαρόκο ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ τον Νοέμβριο.

Στο 70-30% να μην πάει ούτε τώρα στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί

Πριν καλά-καλά ησυχάσει ο Πέδρο Μαρτίνς με τη διακοπή του Οκτωβρίου και τους 15 διεθνείς που είχαν εξαφανιστεί στην Ευρώπη και στην Αφρική, σε 10 μέρες θα βρεθεί ξανά στην ίδια κατάσταση.

Θα δει πάλι ένα σωρό ποδοσφαιριστές του να φεύγουν για να ενισχύσουν τις Εθνικές τους ομάδες στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Θυμίζουμε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη στις 7 Νοεμβρίου, έχει νέα διακοπή πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες ώρες στο Μαρόκο γράφουν για τους παίκτες που πιθανότατα θα βρεθούν στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τα παιχνίδια με το Σουδάν (11/1) και την Γουινέα (15/11).

Κατά 70% ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν θα είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού. Αυτή είναι η εκτίμηση που κάνουν οι Μαροκινοί για τον άσο του Ολυμπιακού.

Αν πέσουν μέσα οι προβλέψεις τους, τότε αυτό θα είναι μία ευχάριστη είδηση για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θα τον έχει για τρίτη συνεχόμενη διακοπή στον Ρέντη και δεν θα καρδιοχτυπά αν θα παίξει σε κάποιο χωράφι της Αφρικής.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Ελ Αραμπί δεν είναι ούτε τώρα στην αποστολή της Εθνικής Μαρόκο, τότε κατά 99% κλειδώνει και η απουσία του από τα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Για να βρεθεί στο τουρνουά που θα γίνει Ιανουάριο - Φεβρουάριο, θα πρέπει να τραυματιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής που είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία του Χαλίλχοτζιτς.